Diensten

Administratie uit handen biedt zeer veel voordeel

In welke branche u ook actief bent, als ondernemer doet u het liefst datgene waar u goed in bent.
De boekhouding wordt nogal eens gezien als een ′noodzakelijk kwaad.′
Vanwege drukte schiet een regelmatige verwerking er dan ook nog weleens bij in. Het nadeel hiervan is dat dit uiteindelijk het reilen en zeilen van onderneming ongemerkt grondig kan verstoren. LB Financial Solutions kan in dit opzicht zeer veel voor u betekenen, want wij zijn gespecialiseerd in administratieve dienstverlening: u beschikt direct weer over up to date inzicht in uw cijfers!

U hoeft daarbij zelf geen facturen meer in te boeken of achter uw debiteuren aan te gaan. Aangiften worden op tijd verzonden en uw financiele situatie wordt goed in de gaten gehouden. Wij zorgen dat uw cijfers op orde zijn!

Wat kunt u van ons verwachten?

Bij ons staat het persoonlijke contact hoog in het vaandel. Korte, directe lijnen en een goed contact met de ondernemer zijn voor ons een vereiste. Kwaliteit is voor ons het voldoen aan de behoeften en verwachtingen van onze cliënten. Niet de passieve aanpak, maar het proactief handelen en meedenken met de klant zorgt ervoor dat u bij ons op de eerste plaats staat en dat alles tegen zeer betaalbare tarieven.

Onze Dienstverlening:

Administratie
Salarisadministratie
Belastingaangiften
Controle administratie
Fiscale diensten
Debiteuren beheer
Online boekhouden